Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /var/www/vhosts/123sportshops.nl/httpdocs/system/library/session.php on line 7Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /var/www/vhosts/123sportshops.nl/httpdocs/system/library/session.php on line 8 Speciale aanbiedingen
Banner trendy fietshelm Banner trendy fietshelm Banner trendy fietshelm Banner trendy fietshelm
Welkom bij Trendy Fietshelm

PROTECT YOUR STYLE; RIBCAP YOUR HEAD!

Wij geloven sterk in het concept van mode en veiligheid. Beide worden steeds belangrijker. Alle Ribcaps worden gemaakt met stoffen van de hoogste kwaliteit,gecombineerd met onze unieke ingenaaide beschermpads.

ZACHTE BESCHERMING

Ribcap beschermt − niet zoals een helm, maar wel veel meer dan een gewone muts,dankzij de ingenaaide protectoren. Het binnenste van de muts bestaat uit zachte visco-elastische protectoren in plaats van uit een harde schaal. In tegenstelling tot hard materiaal, dat bij een schok ofwel zijn vorm houdt, ofwel breekt, neemt het visco-elastische materiaal een andere vorm aan, waardoor het de energie van de schok kan absorberen. Dat is zachte bescherming.

VOUWBAAR, COMFORTABEL & OPBERGBAAR

Omdat we de beste stoffen gebruiken, zijn alle Ribcaps erg comfortabel om te dragen. Elke Ribcap kan gemakkelijk opgevouwen worden om op te bergen in je tas of in een kast.

 

 

''Ribcap is geen helm, maar wel meer dan een gewone muts. Unieke, stijlvolle en beschermende mutsen voor allerlei outdooractiviteiten, dankzij de ingenaaide beschermpads. Ribcap, the Original!''

 

 

 

 

 

 

 

 

IS DE RIBCAP EEN SOORT HELM?

Een Ribcap is geen helm, maar is wel zoveel meer dan een gewone muts. Het bedrijf zet volledig in op de ‘Soft Protection Technology’. Ribcaps zijn bedoeld voor al wie een comfortabele, stijlvolle muts wil dragen, maar tegelijkertijd ook een zekere mate van bescherming wil genieten. Zoals wij zeggen: “Ribcap your head and protect your style”.

PBM-model (persoonlijk beschermingsmiddel) categorie 1, richtlijn 89/686/EEG

 

 

 

Advies tot dragen Fietshelm

Elk letsel is verschillend en elke val of schok heeft andere gevolgen. De Ribcap biedt een goede bescherming bij een val op gladde ondergronden of wanneer je je hoofd stoot tegen afgeronde voorwerpen, maar biedt door het zachte beschermingsmateriaal slechts weinig bescherming tegen scherpe voorwerpen. De Ribcap beschermt tegen schrammen, schaafwonden en onderkoeling.

Fietshelm voor alle leeftijden?

Hoofdbescherming voor Fietsers is in alle maten verkrijgbaar, en dus voor jong en oud geschikt. De jeugd is een categorie waarbij de gewenning nog gekweekt kan worden, bij volwassenen moet de bewustwording van veiligheid aanwezig zijn. Het ongeluk zit in een klein hoekje, daarom een Fietshelm!
 

Speciale aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen speciale aanbiedingen.
123 Sportshops 123 Sportshops - Keepershelmen 123 Sportshops - opgooitenten 123 Sportshops - oppomp tenten 123 Sportshops- schaatshelmen 123 Sportshops - trendy fiesthelmen 123 Sportshops - windschermen
volg 123 keepershelm op Twitter   volg 123 sportshops op Facebook                     betaal hier met Paypal
Powered By 21B Design
Trendy Fietshelm © 2019